KUASAI MATEMATIK SPM

TAHNIAH!!! Anda telah menemui penyelesaian yang sangat MUDAH dan PANTAS untuk menguasai subjek MATEMATIK SPM dalam masa yang paling singkat. Rahsia Kuasai dan Skor Matematik bakal DIBONGKARKAN. TheMATHX pastinya modul Matematik TERBAIK UNTUK ANDA!

The Math Experts

The Math Xperts

Cikgu Azman, Cikgu Hasif dan Cikgu Izzat - pakar dalam subjek-subjek yang ada "Matematik" di dalamnya.

BAGAIMANA THEMATHX BANTU ANDA UNTUK BERJAYA DAN SKOR DALAM SPM?

TAK PERLU DOWNLOAD

PKP. COVID-19. Dalam sekelip mata sahaja, segala seminar dan aktiviti ilmiah diberhentikan untuk mengelakkan penyebaran virus. Jadi, adakah disebabkan itu, anda sebagai pelajar tidak layak mendapat ilmu tambahan lagi bermanfaat? TIDAK, TIDAK, semestinya TIDAK!

Modul THEMATHX direka dan dicipta untuk digunakan secara alam maya (online)! Anda juga TIDAK PERLU DOWNLOAD modul THEMATHX ini kerana kami tahu anda mahukan penyelesaian yang senang diakses bila-bila dan di mana-mana sahaja. Butang ‘play’, ‘pause’, ‘rewind’ dan ‘repeat’ tersedia untuk kemudahan anda ulangkaji/belajar pada bila-bila ketika. 

BELAJAR SAMPAI FAHAM

Bukan satu guru yang akan mengajar anda, bukan juga dua, tetapi gabungan TIGA TheMATHXPERTS yang berpengalaman dan bersemangat untuk mengajar anda dari A-Z tentang Matematik SPM! Bagaimana? Mereka telah memilih sendiri soalan-soalan peperiksaan dan soalan-soalan klon yang selalu keluar dalam SPM dan memberikan penerangan beserta jalan kerja dalam bentuk video. Jadi, anda mendapat bimbingan secara langsung dalam video di mana cikgu-cikgu akan memberikan tips sepanjang proses meneliti soalan hinggalah ke jawapan terakhir.
Best kan? 

MODUL LENGKAP

Kalau anda nak modul Matematik SPM yang biasa-biasa, anda berada di tempat yang salah kerana modul THEMATHX yang LUAR BIASA ini dihasilkan secara lengkap dari Kertas 1 hinggalah ke Kertas 2 Bahagian A dan Kertas 2 Bahagian B! Modul ini juga memudahkan hidup pelajar anda dengan mengkategorikan soalan-soalan mengikut topik-topik tersendiri. Kami faham pelajar juga manusia biasa, mesti ada topik yang difahami dan ada topik yang langsung tak faham dek akal. Kami juga pernah jadi pelajar SPM suatu masa dahulu! Jadi, kami asingkan soalan-soalan agar anda boleh ‘pick and play’ bila-bila sahaja.
Sama ada untuk mengukuhkan pemahaman mahupun untuk belajar teknik skor sesuatu topik (ataupun skor semua topik terus), modul THEMATHX ini adalah untuk semua! 

APA YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM MODUL THEMATHX?

Penerangan Teliti

Penerangan teliti dan tip jawab soalan objektif untuk 250++ soalan contoh Kertas 1 mengikut topik yang popular dan sering masuk SPM

Jalan Kerja Lengkap

Cara dapatkan jawapan berserta jalan kerja yang bakal menggembirakan pemeriksa kertas MATEMATIK SPM anda kerana lengkap dan tepat untuk soalan Kertas 2 Bahagian A

TheMathX

Teknik Menjawab Kertas 2 Bahagian B

Penjelasan dan teknik menjawab soalan untuk Kertas 2 Bahagian B untuk membolehkan anda skor jawab soalan panjang. Bila anda betul-betul kuasai dan fahami modul THEMATHX ini, tak mustahil anda akan dapat 48/48 markah dalam Kertas 2 Bahagian B SPM anda!

Latihan Tubi

Matematik=latihan! Jadi, kami bekalkan sekali semua soalan yang digunakan oleh TheMATHXPERTS sepanjang video dalam modul ini untuk anda ‘print’kan dan cuba sendiri. Beruntungnya anda kerana semua soalan yang digunakan telah diambil dari soalan-soalan kertas SPM yang lepas dan juga klon SPM.

Siapa Kami?

Bermula dari tahun 2001, kami dikenali sebagai Pusat Tuisyen Gemilang Smart & Power Learning Centre di mana kami telah melahirkan ribuan pelajar yang telah berjaya dengan didikan barisan guru yang berdedikasi dan berwibawa. Dan secara rasminya, kami mengolak langkah ke alam kelas tuisyen online di bawah nama CikguTerer.com pada tahun 2019 dengan visi yang masih sama: MELAHIRKAN PELAJAR-PELAJAR YANG CEMERLANG, BERKUALITI DAN MAMPU SKOR!

Nama kami mungkin berubah, medium pembelajaran dari ‘offline’ ke ‘online’ pun berubah. Tapi yang pasti dan tak berubah adalah semangat kami untuk membantu ANDA dalam pembelajaran anda! Itulah pemangkin kami mengeluarkan modul TheMATHX ini untuk ANDA!  

APA KATA MEREKA YANG DAH BERJAYA DENGAN KAMI?

DARI ZERO JADI HERO DAH.

Zahra, dari GAGAL Matematik ke A!

“Waktu saya sekolah, saya punya result Matematik memang SANGAT SANGAT LEMAH. Saya GAGAL dalam setiap exam. And then, after belajar dengan Cikgu Azman dan guna dia punya TEKNIK MUDAH, CEPAT dan RINGKAS, Alhamdulillah saya dapat A untuk SPM MATEMATIK saya!”

Hanis, dapat jawab exam dengan TENANG dan MASA CUKUP!

“Belajar dengan beliau sangat MUDAH difahami, sangat SENANG, sangat RINGKAS, dan yang paling penting, MENJIMATKAN MASA. Masa saya jawab exam, saya jawab dengan tenang dan masa cukup”

Amir Daniel

Menyenangkan dan memudahkan. Awesome! Terima kasih CikguTerer!